Ik ben een

Werknemer

Ben je nog bezig met je studie, heb je net je opleiding afgerond of ben je simpelweg op zoek naar een baan in de horeca- of recreatiesector? Overweeg dan een carrière bij een van onze aangesloten ondernemingen. Zo ben je verzekerd van een fijne baan waarin goed werkgeverschap voorop staat. Dit werkgeverschap draait om de 4 G’s: geluk, groei, gezondheid en geld. 

Julia, receptioniste bij vakantiepark Zonnedorp:

“Ik vind naast een passend salaris ook werkgeluk ontzettend belangrijk. Voor mij is dat met zin naar je werk gaan en voldoening halen uit hetgeen wat je doet. Ook het fijne en persoonlijke contact met mijn collega’s maakt dat ik werkplezier ervaar. Daarnaast maakt dat door de doorgroeimogelijkheden die ik hier volop geboden krijg, mijn werkgeluk momenteel een 8 (op 10) geef.”

Dit beloven we 

onze medewerkers

Pijler Geluk

Bij ons staat jouw werkgeluk centraal. We zijn ervan overtuigd dat jouw geluk direct van invloed is op de ervaring van onze gasten. Daarom moedigen we je aan om je stem te laten horen en bieden we je de vrijheid om je vakanties en vrije dagen zelf in te plannen. Als blijk van waardering openen en sluiten we samen met collega-ondernemers het seizoen. Bovendien staat ons team altijd klaar om naar je te luisteren en eventuele problemen aan te pakken.

Pijler Groei

Zit jij helemaal op je plek in de Hospitality en wil je graag doorgroeien? Ook daar hebben we over nagedacht. Zo bieden we volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je interesse hebt in een cursus, laat het ons weten en groei met ons mee. Daarnaast organiseren we regelmatig specifieke trainingen, vaak voor het hele team. Leer bijvoorbeeld de kunst van het maken van een perfecte cappuccino of verdiep je in alle facetten van gastvrijheid. En als je wilt werken én leren, hebben we ook daar mooie opties voor beschikbaar.

Pijler Gezondheid

Naast het streven naar geluk hechten we ook veel waarde aan jouw gezondheid. Want wanneer je lekker in je vel zit, straal je dit ook uit op de werkvloer. Daarom investeren we in zowel jouw fysieke als mentale welzijn. We bieden dagelijks gezonde maaltijden aan. Dat betekent niet elke dag frituur, maar een voedzamer gerecht. Daarnaast krijg je met een sportpas korting bij jouw favoriete sportschool, zodat je actief kunt blijven. Bovendien plannen we indien nodig momenten van ontspanning in, met bijvoorbeeld massages of yogalessen om even los te komen van het werk.

Pijler Geld

Maar zoals het spreekwoord zegt, voor niets gaat de zon op. Ook wij begrijpen dat rekeningen betaald moeten worden. Daarom bieden we jou een marktconform salaris aan, eventueel aangevuld met werkkostenregelingen, bonussen of toeslagen. Bovendien ontvang je met de ondernemerspas tot 25% korting bij aangesloten ondernemingen, zodat je ook buiten werktijd voordelig kunt genieten van eten en drinken in andere horecagelegenheden. Heb je nog vragen? Het medewerkersloket staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. En met gemakkelijke toegang tot jouw loonstrook was inzicht in jouw verdiensten nog nooit zo eenvoudig.